​Kurser til folkeskoler og gymnasier

Med ArcGIS Online platformen får eleverne deres eget digitale atlas ind i klasselokalet og ned på deres egne computere. Kurserne gennemgå kerneområder der ruster læreren til at komme godt i gang med SkoleGIS. Herunder en gennemgang af administrator-rollen i skolens ArcGIS Online Organisation; konkrete øvelser herfra skolegis.dk; øvelser til at finde og anvende data i ArcGIS Online og sidst men ikke mindst, så skal kursister lave deres egne Story Maps der præsenterer og formidler egne kort og fortællinger om geografiske problemstillinger. 

Geoinfo' GIS-konsulenter har mange års erfaring når det kommer til at afholde kurser i Esris ArcGIS software. Kurserne den 11. december og 8. januar er planlagt i samarbejde med henholdsvis Geografilærerforeningen og Geografforbundet. 

GIS i gymnasiet

I samarbejde med Geografilærerforeningen

Om kurset

En introduktion af SkoleGIS, På kurset præsenteres øvelser, hvor GIS anvendes til at visualisere naturfaglige fænomener, som fx sammenhængen mellem pladetektoniske grænser, jordskælv og vulkaners placering. Du bliver introduceret til ArcGIS Online-platformen og arbejder med hands-on øvelser på din egen computer.

Dato: 11. december 2018, kl. 9.30-16.00

Sted: Glostrup

Målgruppe: Alle undervisere i geografi, naturgeografi og geovidenskab.​

GIS i folkeskolen

I samarbejde med Geografforbundet

​​Om kurset

Kurset er tilrettelagt med en masse øvelser der er klar til brug i den daglige undervisning. Det baseres på ArcGIS online, der er blevet gratis at bruge for alle skoler. Geografforbundet og Geoinfo præsenterer hands-on øvelser til direkte brug i folkeskolens naturfagsundervisningen. Øvelserne understøtter både arbejdet med geografiske og tværfaglige problemstillinger og er således oplagte at bruge i forbindelse med forberedelsen til den fællesfaglige naturfagsprøve.

Dato: 8. januar 2019, kl. 8.30-16.00

Sted: Glostrup

Målgruppe: Alle undervisere i geografi og naturfag. 

KONTAKT

Geoinfo A/S

Stationsparken 37, 4.

2600 Glostrup

Danmark

Tlf.: 39 96 59 00

www.geoinfo.dk

CVR: 15524286​​

SAMARBEJDSPARTNERE